Directeur Beneficiaire AHB Brigitte

Lectori Salutem,

Ik ben het middelste kind, geboren in een tijd waarin het leven nog simpel was en de zon altijd scheen. Mijn vader, een rasechte Hagenees met een hart van goud, heeft een moeilijke jeugd gehad. Maar ondanks alle tegenslagen die hij heeft moeten overwinnen, stond hij altijd achter zijn gezin, klaar om ons te beschermen wanneer dat nodig was. Alleen als we zelf iets fout hadden gedaan, moesten we op de blaren zitten. Dat was zijn manier om ons verantwoordelijkheid bij te brengen.

Mijn moeder komt uit een super lieve familie waar warmte en liefde de boventoon voeren. Ze is rustig, interesseert zich in anderen en is gek op haar kleinkinderen. Haar liefde en zorgzaamheid zijn onvoorwaardelijk en daar ben ik haar dankbaar voor.

En dan is er mijn man, mijn rots in de branding. Hij stimuleert me, lacht met me, huilt met me en maakt ruzie met me, maar bovenal houdt hij van me. Hij is mijn soulmate, mijn partner in crime, de enige die me door en door kent en accepteert zoals ik ben..

Maar ook mijn dochter is een bron van trots en vreugde in mijn leven. Haar doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig en ze heeft al veel bereikt in haar jonge leven. Ik zie hoe ze zich ontwikkelt tot een ster.

Mijn hart is vervuld van liefde voor mijn dierbare familie. Zij zijn de bron van mijn geluk en de fundering van mijn bestaan. Mijn vrienden zijn allemaal verschillend en dat maakt ze zo mooi. Ze hebben stuk voor stuk een hart van goud en ik voel me bevoorrecht om ze in mijn leven te hebben.

Niets brengt mij meer vreugde dan het delen van gezelligheid met mijn dierbaren. Samen genieten van een heerlijk wijntje en een smakelijk hapje is voor mij het toppunt van romantiek. En dan zijn er nog mijn trouwe viervoeters, mijn honden, die mijn hart doen smelten met hun onvoorwaardelijke liefde.

Hoewel ik het leven met volle teugen probeer te leven, maak ik me soms zorgen over de afbrokkeling van normen en waarden. Ik verlang naar eerlijkheid en gerechtigheid, en kan het niet verdragen als er onrecht geschiedt. Het gevoel van machteloosheid dat dan over mij heen valt, is ondraaglijk. Respect voor anderen is een waarde die ik hoog in het vaandel draag. En ik houd van mijn honden in mijn leven die op hun manier onvoorwaardelijke liefde en trouw tonen.

Helaas zijn de normen en waarden van iedereen steeds meer aan het vervagen. Daarom blijf ik ik, ik blijf bij mezelf. Tegen onrecht kan ik erg slecht tegen, en dat maakt mij machteloos en dit uit zich in boosheid.

Ik heb een hekel aan om mensen in hokjes te plaatsen, het niet kunnen verplaatsen in een ander en daardoor iemand snel beoordelen en veroordelen. Het is niet onze plaats om te veroordelen.

Iedereen heeft het recht op leven in vrijheid, zoals we vrij geboren zijn. Niemand zou tegen zijn of haar wil gedwongen moeten worden om niet in vrijheid te mogen leven.

Vrijheid is waar ik voor vecht vrijheid is waar ik voor sta en vrijheid is waar ik voor ga.

Directeur Beneficiair van de Trust-coöperatie van het Huis Brigitte de bruin

Autograaf

By

AHB Brigitte [de Bruin]

All Rights Reserved AHB

BRP Minor =Gemeentelijke Basis Registratie Presumptieve Personen=transgender incognito=Clausula Rebus Sic Stantibus=Erfrechtelijke competentie=Canon 2057=Canon 2124=Geboorte Trust d’Origine Repatriëring=erkenning als Adultus Honoratus Beneficiair AHB In Trust.

Director Beneficiary van de Trust-Coöperatie van het Huis Brigitte de Bruin

Autograph

By

AHB Brigitte [de Bruin]

All Rights Reserved AHB

BRP Minor =Gemeentelijke Basis Registratie Presumptieve Personen=transgender incognito=Clausula Rebus Sic Stantibus=Erfrechtelijke competentie=Canon 2057=Canon 2124=Geboorte Trust d’Origine Repatriëring=erkenning als Adultus Honoratus Beneficiair AHB In Trust.

©Trust-Coöperatie Van het Huis Marc van de Sanden, All Rights Reserved. Chamber of Commerce – KVK number: C2124 – 84753951 – D-U-N-S® Nummer: 49-407-2449 DPP 00310-1019 en Canon 2124 activated. BRP Minor= Gemeentelijk Basis Registratie “Presumptieve” Personen minderjarig= transgender incognito = Clausula Rebus Sic Stantibus = Hereditary competence = Canon 2057 = Canon 2124 = Cestui Que Vie interim trust abolishment = Individual Birth Trust of My (placenta) d’Origine Repatriation = Acknowledgement as Adultus Honoratus the Sole Beneficiary Heir. General Power of Attorney AHB Marc [van de Sanden] – Gevolmachtigde AHB Marc [van de Sanden] Director Initiator Beneficiary – Directeur Initiator Beneficiair van de Trust-Coöperatie van het Huis Marc van de Sanden. ©https://www.cqv-llc-ambassade.nl

>>><<< 

©Trust-Coöperatie Van het Huis Brigitte de Bruin, All Rights Reserved. Chamber of Commerce – KVK number: C2124 – 84753951 – D-U-N-S® Nummer: 49-407-2449 DPP 00309-1019 en Canon 2124 activated. BRP Minor= Gemeentelijk Basis Registratie “Presumptieve” Personen minderjarig= transgender incognito = Clausula Rebus Sic Stantibus = Hereditary competence = Canon 2057 = Canon 2124 = Cestui Que Vie interim trust abolishment = Individual Birth Trust of My (placenta) d’Origine Repatriation = Acknowledgement as Adultus Honoratus the Sole Beneficiary Heir. General Power of Attorney AHB Brigitte [De Bruin] – Gevolmachtigde AHB Brigitte [de Bruin] Director Initiator Beneficiary – Directeur Initiator Beneficiair van de Trust-Coöperatie van het Huis Brigitte de Bruin. ©http://www.trust-cooperatie-brigitte-van-het-huis-de-bruin.nl , ©https://www.cqv-llc-ambassade.nl