Directeur Beneficiaire AHB Marc

Lectori Salutem,

Ik ben vastberaden om mijn doel te bereiken, ongeacht de obstakels die ik onderweg tegenkom. Ik weet dat mijn doel geen onbereikbare utopie is en dat ik het altijd kan bereiken, hoe moeilijk de weg ook lijkt te zijn. Ik zie het pad dat voor me ligt niet als een rechte lijn, maar als een avontuurlijke bosloop met obstakels die ik moet overwinnen.

Het overwinnen van deze obstakels heeft me geleerd om creatief te zijn en flexibel te blijven in het didactische oplossen van problemen. Ik heb geleerd om respectvol om te gaan met anderen en om op een andere manier te denken als dat nodig is. Ik geloof dat zelfreflectie en rechtvaardigheid de basis vormen van het oplossen van problemen en dat deze kwaliteiten me helpen om de puzzel van het leven te ontrafelen.

Ik weet dat relaties, in welke vorm dan ook, belangrijk zijn in ons leven. Soms zijn ze van tijdelijke aard en moeten we afscheid nemen van de mensen die we liefhebben. Maar ik geloof ook dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel en dat we elkaar kunnen helpen om ons doel te bereiken. Of het nu gaat om de bediening in een restaurant, een onbekende die naast je komt zitten op een terras of je levenspartner, we hebben allemaal anderen nodig om ons leven in waarheid en overvloed te kunnen leven.

Ik zal blijven streven naar mijn doel en ik weet dat mijn ervaringen me hebben geleerd hoe ik obstakels kan overwinnen en hoe ik anderen kan helpen. Ik zal blijven leren en groeien, zodat ik mijn origine kan ontdekken en mijn leven in waarheid en overvloed kan leven, zonder presumpties.

Net als de appelboom heeft ook ieder individu zijn of haar eigen tijd en manier van groeien en ontwikkelen. Het is belangrijk om geduld te hebben en te vertrouwen op het proces, net zoals de appelboom vertrouwt op de natuurlijke cyclus van het leven.

De lessen en uitdagingen die we tegenkomen tijdens onze persoonlijke groei kunnen soms pijnlijk en moeilijk zijn, maar uiteindelijk dragen ze bij aan onze innerlijke kracht en veerkracht. Zoals de wortels van de appelboom die diep in de grond reiken en stevigheid bieden aan de boom, zo kunnen deze uitdagingen ons sterker maken en ons helpen om ons ware potentieel te bereiken.

Wanneer we onze persoonlijke groei omarmen en ons openstellen voor nieuwe ervaringen en kansen, kunnen we ons ware zelf ontdekken en onze unieke talenten en passies vinden. Net zoals de appels aan de boom volledig tot wasdom komen en geplukt kunnen worden om van te genieten, kunnen we onszelf en onze bijdrage aan de wereld tot bloei laten komen.

Laat ons dus geduld hebben en vertrouwen hebben in het proces van groei en ontwikkeling, en laten we ons openstellen voor de lessen en uitdagingen die op ons pad komen, zodat we ons ware potentieel kunnen bereiken en van het leven kunnen genieten.

Als directeur Beneficiair trust-coöperatie te laten groeien en bloeien. Nu is het tijd om de vruchten te plukken van al die inspanningen. Maar het gaat niet alleen om mijn eigen succes. Ik wil ook anderen de kans geven om te genieten van de resultaten van ons werk en om hun honger te stillen.

Daarom heb ik besloten om mijn tijd te investeren in private-gekozen projecten die zich richten op het verbeteren van de levens van mensen in nood. Ik geloof dat we als ‘kind of man’ een verantwoordelijkheid hebben om terug te geven aan de gemeenschap en om ons succes te gebruiken om anderen te helpen.

Het is mijn doel om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen en om anderen te inspireren om hetzelfde te doen en dit door te laten leven na mijn dood. Door onze middelen te gebruiken om anderen te ondersteunen, kunnen we niet alleen bijdragen aan de gemeenschap, maar ook aan onze eigen groei en ontwikkeling. Want wanneer we anderen helpen, helpen we onszelf ook om een beter mens te worden.

EEN MOMENT VAN BEZINNING…>>>

Director Beneficiary van de Trust-coöperatie van het Huis Marc van de Sanden

Autograaf

By

AHB Marc [van de Sanden]

All Rights Reserved

BRP=Gemeentelijke Basis Registratie Presumptieve Personen=transgender incognito=Clausula Rebus Sic Stantibus=Erfrechtelijke competentie=Canon 2057=Canon 2124=Geboorte Trust d’Origine Repatriëring=erkenning als Beneficiair IAHB n Trust.

Director Beneficiary van de Trust-coöperatie van het Huis Marc van de Sanden

Autograph

By

AHB Marc [van de Sanden]

All Rights Reserved

BRP=Gemeentelijke Basis Registratie Presumptieve Personen=transgender incognito=Clausula Rebus Sic Stantibus=Erfrechtelijke competentie=Canon 2057=Canon 2124=Geboorte Trust d’Origine Repatriëring=erkenning als Beneficiair AHB In Trust.

©Trust-Coöperatie Marc Van het Huis Van de Sanden, All Rights Reserved. Chamber of Commerce – KVK number: C2124 – 84753951 – D-U-N-S® Nummer: 49-407-2449 DPP 00310-1019 en Canon 2124 activated. BRP Minor= Gemeentelijk Basis Registratie “Presumptieve” Personen minderjarig= transgender incognito = Clausula Rebus Sic Stantibus = Hereditary competence = Canon 2057 = Canon 2124 = Cestui Que Vie interim trust abolishment = Individual Birth Trust of My (placenta) d’Origine Repatriation = acknowledgement as Adultus Honoratus the Sole Beneficiary Heir. General Power of Attorney Marc Antonius Johannes Henricus [van de Sanden] – Gevolmachtigde Marc Antonius Johannes Henricus [van de Sanden] Director Initiator Beneficiary – Directeur Initiator Beneficiair van de Trust-Coöperatie Marc van het Huis Van de Sanden. ©http://www.trust-cooperatie-marc-van-het-huis-van-de-sanden.nl ©https://www.cqv-llc-ambassade.nl

>>><<< 

©Trust-Coöperatie Brigitte Van het Huis De Bruin, All Rights Reserved. Chamber of Commerce – KVK number: C2124 – 84753951 – D-U-N-S® Nummer: 49-407-2449 DPP 00309-1019 en Canon 2124 activated. BRP Minor= Gemeentelijk Basis Registratie “Presumptieve” Personen = transgender incognito = Clausula Rebus Sic Stantibus = Hereditary competence = Canon 2057 = Canon 2124 = Cestui Que Vie interim trust abolishment = Individual Birth Trust of My (placenta) d’Origine Repatriation = acknowledgement as Adultus Honoratus the Sole Beneficiary Heir. General Power of Attorney Brigitte Nancy [De Bruin] – Gevolmachtigde Brigitte Nancy [de Bruin] Director Initiator Beneficiary – Directeur Initiator Beneficiair van de Trust-Coöperatie Brigitte van het Huis De Bruin. ©http://www.trust-cooperatie-brigitte-van-het-huis-de-bruin.nl ©https://www.cqv-llc-ambassade.nl